10. 05. 2013.

[cro/eng] Flormar Super Neon Colors num. N004 - swatches

English version is below

Hello everyone!

Imam jedan lakić kojeg sam dobila na poklon prije pola godine i red je da i njega pokažem. Radi se o Flormar Super Neon Colors u nijansi N004. Koliko je zaista neon ne mogu suditi, ali meni ovako laički nema ni N od neona :D. Radi se o prljavo narančastoj boji, koja mi je sama po sebi dobra. Sviđa mi se, ali lak je zaista čudan, što možete vidjeti na iduće tri fotke gdje sam pokazala kako izgleda s jednim, dva, tri i četiri sloja.

fotografirano na suncu / photographed on the sun

Kao što vidite, proziran je čak i s četiri sloja. Nije da patim od toga da se ništa ne smije vidjeti kroz lak, ali ovo je zaista previše.

fotografirano u hladu / photographed in the shade

Kako sam ovaj lak dobila na poklon, ne mogu vam dati informacije o cijeni i mjestima koji ga prodaju. Neon Flormar liniju nisam nigdje vidjela pa ne želim nagađati. Nije da je nije bilo na tim mjestima, nego ne pamtim da sam to vidjela jer sam uglavnom samo gledala supermatte ili supershine lakove.

Količina laka kojeg dobijete je 11 ml.

Ovaj lak nisam nikad nosila samog jer je nenosiv, ali se može kombinirati s drugim lakovima. Na idućim slikama možete vidjeti kako izgleda premazan preko nekih drugih lakova:

Golden Rose Charming Classics 58
Catrice  820 Pimp My Shrimp
Rapsodi Pacific 02
Gabrini Elegant 330
Flormar Supershine 25

Navedenim redoslijedom su i slike postavljene.


Kao što vidite, da se lijepo iskoristiti. Znam da je ovaj problem samo do ove nijanse (možda nije jedina s problemom), jer sam vidjela na internetu swatcheve nekih lakova iz ove linije koje su bile normalne gustoće.

Ovaj lak mi je jedan od onih wtf, tj. da sam njega prvog isprobala od Flormara, ne znam bi li kupovala više njihove lakove. Sva sreća što nisam :).

Lijepo vas pozdravljam!

°°°°

Hello everyone!

I have one nail polish for some time and I figured it is time to show it. It is Flormar Super Neon Colors nail enamel in shade N004. It is dirty orange color and I don't think it is neon at all.
This is the only polish from this line that I own and it's quite weird one. I'm sure you can understand why if you look at swatching pictures on which you can see how it looks like with one, two, three and four coats.

I didn't wear this polish because it is very sheer.. I wore it with some other polishes. You can see how it looks like with other polishes on pictures below swatching pictures. Shown polishes are:

Golden Rose Charming Classics 58
Catrice  820 Pimp My Shrimp
Rapsodi Pacific 02
Gabrini Elegant 330
Flormar Supershine 25

The amount of polish you get is 11 ml, 0.37 fl.oz.

Thank you for stopping by!

4 komentara:

 1. Obožavam narančaste, ali ne sviđa mi se što je toliko proziran. U svakom slučaju, te je super iskoristiti za layering, predlažem da probaš s njime "sandwich" manikuru :)

  My nail polish blog nails-and-more.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogla bih :D. Samostalno je nenosiv. Tako proziran lak mogu nositi jedino u bijeloj, bež, blijedo rozoj i sličnim nijansama.

   Izbriši
 2. not so good coverage with the first polish...
  love the last picture :)

  OdgovoriIzbriši

Popular posts